Ница - ПСЖ: Домакините ще препънат шампиона


Н. Гавазов

Ница - ПСЖ: Домакините ще препънат шампиона

Ница - ПСЖ
Стадион: "Алианс Ривиера", Ница
Дата: 18.04.2015г.
Час: 18:00
Съдия: Себастиен Десиаж

Ница посреща ПСЖ в мач от 33-я кръг на Лига 1. Напоследък двубоите между тези два съперника протичат много бурно и оспорвано и очакванията са, че утре вечер ще видим подобно нещо. Южняците се намират в средата на таблицата за класиране, с актив от 41 пункта, но това не може да даде сигурност на Ница, тъй като заради гъстотата в подреждането, опасната зона е само на шест точки. Разбираемо е, че хората на Клод Пюел трябва да увеличат актива си, за да гарантират своето място в елита, а това означава, че на домакините няма да им е безразлично как ще завърши този мач. Иначе, Ница се намира в добра форма - отборът постигна две победи и равенство в последните си три мача, като един от успехите бе на терена на лидера Олимпик Лион.

Парижани ще пътуват до Ривиерата с накърнено самочувствие. Хората на Лоран Блан си останаха само със заканите срещу Барселона в средата на седмицата, претърпявайки истинско унижение в двубоя си от Шампионска лига. Може само да гадаем как би се развила срещата с каталунците, ако Ибрахимович бе играл, но едва ли и Златан щеше да спаси загубата с оглед на това, че защитата на парижани допускаше грешка след грешка. Относно Лига 1, ПСЖ спечели последните си два двубоя, но преди това загуби гостуването си на Бордо. Преди утрешната среща шампионите са втори в класирането, на две точки от лидера Олимпик Лион.

Домакините не могат да разчитат на Хавиер и Боуте, а гостите са без Тиаго Силва, Тиаго Мота, Верати и Ибрахимович.

Повечето специалисти сочат категорична победа на гостите. Нашият съвет обаче е да бъдем внимателни с този мач. Парижани са със сериозни кадрови проблеми, освен това отборът е разколебан след сблъсъка си с Барселона, а и не се знае в какво физическо състояние ще се намират играчите на Блан. Техният съперник се намира на другия полюс - в подем и ще има подкрепата на трибуните.

Прогноза: Ница - ПСЖ 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Ница:

07 март Бастия - Ница 2:1 (Лига 1)
13 март Ница - Гингам 1:2 (Лига 1)
21 март Лион - Ница 1:2 (Лига 1)
04 април Ница - Евиан 2:2 (Лига 1)
12 април Реймс - Ница 0:1 (Лига 1)

ПСЖ:

20 март ПСЖ - Лориен 3:1 (Лига 1)
05 април Марсилия - ПСЖ 2:3 (Лига 1)
08 април ПСЖ - Сент Етиен 4:1 (Купа на Франция)
11 април Бастия - ПСЖ 0:4 (Купа на Лигата, Финал)
15 април ПСЖ - Барселона 1:3 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Ница - ПСЖ

61 срещи
20 победи за Ница
18 равенства
23 победи за ПСЖ
Голова Разлика: 83:75 за ПСЖ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
199