Съндърланд ще се справи с Нортхемптън в Карлинг къп


.

Съндърланд ще се справи с Нортхемптън в Карлинг къп

След като миналия сезон Съндърланд остана в елита, а през лятото похарчи доста пари за трансфери, феновете на тима таят надежди за силно представяне тази година. Стартът не беше най-силният, но не бе и лош, тъй като отборът победи Тотнъм и Мидълзбро. В Карлинг къп “черните котки” минаха пътя на Нотингам Форест. Победата с 2:1 бе извоювана в продълженията. Въпросът е дали Рой Кийн ще реши тимът му да се хвърли сериозно в тази надпревара или ще обиграва резервите.

Нортхемптън е две стъпала по-надолу в английския футбол, а отгоре ан всичко стартира доста зле и е на 20-то място в Лига 1. “Обущарите” загубиха последния си мач в събота с 2:3 от Хъдърсфийлд, а преди това направиха два хикса със Стокпорт и с Питърбро. Статистиката им засега е 1-4-2. За да стигнат до тази фаза на Карлинг къп те преминаха през два съперника (Съндърланд е отбор от елита и се включва по-късно). В първия кръг бе надигран Милоу с 1:0, а във втроия не кой да е, а Болтън след победа с 2:1 на “Рийбок”.

Рой Кийн заложи на силен състав срещу Нотингам, който е далеч по-класен от Нортхемптън, в предишния кръг на турнира и вероятно взима надпреварата на сериозно. Затова е логично Съндърланд да победи и то в рамките на редовното време. Все пак познавайки чара на този тип турнири в Англия трябва да сме наясно, че срещата едва ли ще е лесна и може да мине през някой драматичен обрат.

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
82