Юнайтед ще покаже защо е шампион и ще вземе точка от Челси


.

Юнайтед ще покаже защо е шампион и ще вземе точка от Челси

Челси направи страхотен старт под ръководството на новия си мениджър Луиш фелипе Сколари. Бразилецът бе разочарован от представянето на “сините” при победата с 4:0 над Бордо. Очевидно футболистите му мислеха за следващяи си мач, а именно суперсблъсъкът с Манчестър Юнайтед. Засега Челси няма загуба, като във Висшата лига записа 3 победи и равенство, вкарвайки 7 гола и допускайки само 1. В последният мач срщу Ман Сити спечелен с 3:1 Джон тери получи червен картон, който бе отменен от ФА и така капитанът на отбора ще е на линия срещу Юнайтед. Дрогба още не във форма, за да играе, затова ще играе Анелка. Останалите футболисти, изключая Есиен, който е трайно контузен са на линия.

Манчестър Юнайтед пък стартира, както преди една година с трудни мачове без много голове. Реално обаче “червените дяволи” преминаха през тежки срещи, които обикновено са по-разредени в програмата. Лошото е, че ако загубят от Челси шампионите на Европа ще се окажат на цели 9 точки зад основния си претендент за титлата. Вярно е, че Юнайетд е с мач по-малко, но дори той да бъде спечелен 6 точки са сериозно изоставане дори за Висшата лига. Кристияно Роналдо и Димитър Бербатов са възстановени от контузиите си, но не е ясно дали Сър Алекс ще заложи на двамата едновременно, тъй като тимът му може да се окаже с доста нападатели за гостуване на такъв сериозен опонент, в мач, в който трябва да насити халфовата линия. Джиони Еванс ще замени наказания централен защитник Неманя Видич. Карик е аут от терена за 6 седмици. Останалите бойци на Фърги са на линия за мача.

Шампионите знаят, че загуба на “Стамфорд Бридж” ще постави шансовете им за трета поредна титла под огромно съмнение. Челси ще опита да отмъсти за, това което се случи на финала на Шампионската лига. “Сините” нямат загуба на своя стадион вече 4 сезона. Разбира се в Англия няма по-добър разбивач на таквиа серии от Манчестър Юнайтед. Челси има превес в домакинствата си срещу този съперник, но в червения лагер” са готови да дадат всичко от себе си, но да не загубят. Включването на Роналдо пък ще даде голямо самочувствие на състава. Не е ясно и каква реактивна реакция ще се получи, ако тимът заиграе с “Великолепната четворка в атака”. Може би е дошло времето Юнайтед да направи първия си силен мач този сезон и да вземе поне точка от Лондон.

Прогноза на Futbol TV – X
Точен резултат – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
21