Монако няма право на грешка в Нант


П. Пенков

Монако няма право на грешка в Нант

Нант - Монако
Стадион: "Стад де ла Божоар", Нант
Дата: 24.08.2014г.
Час: 22:00
Съдия: Амори Делеру


В късният неделен сблъсък от френската Лига 1 Монако гостува на Нант. Димитър Бербатов и компания нямат право на грешка в този мач, след като тима все още няма спечелена точка от началото на сезона. В пилотния кръг от първенството, съставът на Леонардо Жардем загуби у дома с 2:1 от Лориан, а седмица по-късно си тръгна с празни ръце и от гостуването си на Бордо, въпреки че първи успя да открие резултата, но след това отбора получи 4 безответни попадения в своята врата. Колкото до Нант, то водения от Мишел дер Закарян тим вече има 4 спечелени точки. Три от тях бяха извоювани в първата им среща от сезона, която беше домакинство на Ланс. Седмица по-късно Нант трябваше да срещне друг новак в Лига - Метц, който обаче не успя да надигра, но пък си тръгна с точка от визитата си.

Вратарят на Нант Реми Риу се очаква да се завърне в игра след 2 седмици, но пък от друга страна заместника му Максим Дюпе се представя на добро ниво за момента. Други двама негови съотборници - Кофи Джиджи и Реми Гомис продължават да лекуват травми, а полузащитника Абдула Туре остава под въпрос.

Добрата новина за Монако е, че отбора няма абсолютно никакви проблеми с контузени или наказани футболисти при тази среща, като треньора Леонардо Жардем ще може да разчита на всичко най-добро, което е на негово разположение. Освен това Рикардо Карвальо се завръща в игра, след като изтърпя наказанието си, а Адреа Раги се очаква отново да започне от резервната скамейка, въпреки не толкова доброто представяне на съотборника му Аймен Абденур. Бъдещето на Фалкао пък остава под въпрос, като все още не е ясно, дали ще видим колумбиецът на "Стад Ла Божоар".

Прогноза: Нант - Монако 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Нант:

26 юли Нант - Лориен 0:2 (Приятелска среща)
30 юли Луцон - Нант 0:0 (Приятелска среща)
02 август Аталанта - Нант 0:0 (Приятелска среща)
09 август Нант - Ланс 1:0 (Лига 1)
16 август Метц - Нант 1:1 (Лига 1)

Монако:

28 юли Парма - Монако 0:2 (Приятелска среща)
02 август Валенсия - Монако 2:2 (Приятелска среща)
03 август Арсенал - Монако 0:1 (Приятелска среща)
10 август Монако - Лориен 1:2 (Лига 1)
17 август Бордо - Монако 4:1 (Лига 1)

Досегашни срещи:

Нант - Монако

100 срещи
30 победи за Нант
29 равенства
41 победи за Монако
Голова Разлика: 152:127 за Монако

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
175