Рамос: Сега трябва да защитим европейската клубна Купа


Н. Гавазов

Рамос: Сега трябва да защитим европейската клубна Купа

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос сподели мнението си за мача от Суперкупата на Европа срещу Севиля. Както е известно, столичани победиха андалусците с 2:0. Според испанския защитник, следващата цел пред отбора му е да бъде защитена европейската клубна Купа.

"Такива мачове не са леки, срещу Севиля винаги е трудно. Познаваме този отбор от първенството на Испания, но подобни срещи провеждаш с голяма мотивация. Бяхме готови за предизвикателството и много искахме да започнем сезона както трябва, поради това, сега сме доволни. Това е важен ден в живота на Реал. Да спечелиш още един трофей след толкова години без победа... Това благоприятно ще се отрази на психологията и ще ни позволи да запазим бойкото си настроение. Гордеем се с миналия сезон и сега трябва да защитим титлата си на европейски клубен шампион. Положихме огромни усилия, за да завоюваме този трофей и сега имаме нови цели", заяви Рамос.

"Винаги трябва да имаш амбиции, да запазваш позитивното си настроение и да продължаваш да побеждаваш, за да може утре всички да говорят името ти. Както виждате, ние продължаваме да завоюваме важни трофеи. Шампионска лига винаги е бил специален турнир за Реал и през новия сезон ще се постараем успешно да се представим в него. Когато играеш в толкова голям клуб, ти се нуждаеш от определен натиск. Това ти дава допълнителна енергия, мотивация и самоотверженост - всеки ден и във всеки мач ти трябва да си на висота. Ако всичко с развива добре за нас, ние сме способни да постигнем успехи във всеки турнир", добави испанецът.

 

  Сподели
129