Байерн и Байер няма да се победят в дербито на кръга


.

Байерн и Байер няма да се победят в дербито на кръга

В неделя от 16:30 часа на "Алианц Арена" се изправят един срещу друг отборите на Байерн Мюнхен и Байер Леверкузен, което е със сигурност дербите на Бундеслигата. 

Домакините се намира на осмата позиция с актив пет победи, пет равни резултата и две поражения. 
Гостите пък са лидери на Будеслигата и имат в записани седем победи, пет равенства и до момента нито една загуба. В предишния кръг домакините завършиха наравно с Шалке 04. Гостите пък записаха победа над Айнтрахт Франкфурт.

За Мюнхен контузени няма. Мирослав Клозе беше под карантина, но вече е на лице. За гостите под въпрос са Симон Ролфс, Ренато Аугусто и Тони Кроос. Михал Кадлец и Патрик Хелмес се завърнаха в тренировъчния процес след контузии.
В момента Байерн Мюнхен няма загуба у дома. Леверкузен изобщо не е побеждаван в Бундеслигата до този момент. Статистиката за всички времена говори за предимство на баварците - 38 победи за тях, 14 за "аспирините" и 10 равенства. Байерн доминира тотално над Леверкузен в последните 9 мача. Този сезон обаче положението е малко по-различно. "Аспирините" са лидери и играта им върви безспорно.

В тима на Луис Ван Гаал има доста проблеми. Той самият не се разбира добре с някои от футболистите си, а и ръководството на баварците не е доволно от резултатите, които холандецът постига. А и както играчът на домакините Филип Лам каза в едно негово интервю в последните седмици: "Нещо не е наред в кухнята на отбора". Байерн безспорно е най-титулуваният отбор в Германия, но в момента Леверкузен са в много добра форма.

Прогноза: Байерн Мюнхен - Байерн Леверкузен 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Байерн Мюнхен - ППРЗР
Байерн Леверкузен - ПРРРП

Коефициенти от bwin:
Байерн Мюнхен - 1.80
Равенство - 3.40
Байерн Леверкузен - 4.30


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
266