Здрава битка очаква Порто и Фенербахче на "Драгао"


.

Здрава битка очаква Порто и Фенербахче на

Това е първият мач между Порто и Фенербахче в историята. Звездите на Порто Куарешма и Босингва напуснаха тима през лятото поемайки към Интер и Челси. Ръководството реагира и запълни празнините привличайки няколко млади и преспективни състезатели. Най-силно впечатление от новите попълнения прави Мариано Гонсалес. Треньорът на португалците Мануел Ферейра обяви, че ще заложи на атакуваща схема (4-3-3) в мача с Фенербахче.

Турците пък направиха сензационни трансфери като закупиха Европейските шампиони с Испания Гиса и Хосико. Мехмед Аурелио напусна тима, а треньорът Зико бе заменен от Луис Арагонес.

Фенербахче е далеч от формата си от миналия сезон, след като засега има само три точки от три мача в турската Суперлиг. Те няма да могат да използват нападателите си Семих и Дейвид и бранителя Еду.

Мачът определено е доста завързан и труден за прогнозиране. Рано или късно милионният състав на турците трябва да навлезе в игрова форма, а и Порто изгуби игрови ритъм, тъй като не са имали официален мач от началото на Септември. Така най-логично изглежда срещата да завърши наравно или с минимална победа за един от двата победа.

Последни 6 мача на Порто в Европа у дома - РРРППП

Последни 6 мача на Фенербаче като гост - ПРРЗЗЗ

Прогноза на Futbol TV - X
Точен резултат - 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
24