Арсенал ще мине леко през Динамо


.

Арсенал ще мине леко през Динамо

Динамо Киев ще се стреми да не повтори миналогодишното си представяне в групите, когато бе боксова круша за Манчестър Юнайтед, Рома и Спортинг. Домакинството с Арсенал е тежък тест, но украинците ще се опитат да се сборичкат за някое от първите две места в групата, където са още Фенербахче и Порто. В домашния си шампионат тимът започна добре с 5 победи, равен и загуба. В предварителните кръгове на турнира Динамо спечели и двете си срещи с Спартак Мсоква. Ел Кадури е наказан за мача с Арсенал.

Мисията на Арсенал да спечели турнира продължава. Тимът се класира лесно след общ резултат 6:0 над Твенте. Във Висшата лига Арсенал записа странна загуба от Фулъм, но направи и 3 победи. Самир Насри и Михаел Силвестър пропускат мача заради контузии.

Арсенал и Динамо са се срещали два пъти в надпреварата, но това беше по времето когато Ребров и Шевченко тормозеха защитниците в Европа. Затова и “топчиите” записаха загуба при визитите си. Сега Динамо също е силен състав, но знаем какво е положението с отборите от Англия. Арсенал се наложи като един от най-силните тимове на Стария континент и миналата година победи Милан като гост преди да дойдат злощастните мачове с Ливърпул. В страхотна форма са нападателите на тима Емануел Адебайор и Тео Уолкът.

Последни 6 мача на Динамо К в Европа у дома – ЗРЗЗЗП

Последни 6 мача на Арсенал като гост – ППРЗПЗ

Прогноза на Futbol TV - 2
Точен резултат - 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
33