Байерн ще затвърди кризата в Щутгарт


.

Байерн ще затвърди кризата в Щутгарт

Единадесетия кръг от първенството на Германия ще ни представи един от най-вълнуващите мачове в последните години. В събота грандът Байерн Мюнхен гостува на един от големите си съперници Щутгарт. Мачът е с начален час  16:30.

"Бавараците" ще се опитат да продължат възходящото си представяне след категоричната победа с 4:0 срещу Айнтрахт през седмицата. Те са на 5-о място в първенството, само на четири точки от лидерите Байер Леверкузен и Хамбургер.

Луис Ван Гаал има поводи за радост поради факта, че топнападателите от миналия сезон Мирослав Клозе и Лука Тони навлизат във все по-добра форма. Ариен Робен е напълно възстановен и има сили да изкара цял мач. Лошата новина за холандският специалист е, че звездата на тима Франк Рибери продължава да се лекува от контузия.

Щутгарт започна сезона катастофално и се намира на незавидната 14 позиция с равни точки с предпоследния Бохум. За последните си осем срещи "Швабите" записаха едва една победа.

Въпреки тази лоша серия бордът на директорите на клуба гласува вот на доверие на треньорът Маркус Бабел.

Истинския шок за всички бе отпадането от втородивизионния Гройтер Фюрт за Купата на Германия през седмицата. Към края на мача бе контузен и звездата на тима Александър Хлеб, което още повече усложнява нещата за Бабел.

Имайки предвид поредицата от пет поредни загуби на Щутгарт и все по-добрата игра на Байерн, най-нормалното нещо в този мач е "баварците" да си тръгнат с трите точки от "Мерцедес Бенц Арена".

 

Последни пет мача:

Щутгарт: З З З З З

Байерн: Р П З П П

 

Коефициенти на bwin:

Щутгарт - 4.25

Равен - 3.45

Байрн - 1.80

 

Димитър Ангелов

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
196