Берба дебютира в равен срещу ПСЖ (видео)


И. Ангелов

Берба дебютира в равен срещу ПСЖ (видео)

Пари Сен-Жермен гостуваше на Монако в срещата от двадесет и четвъртия кръг на френската Лига 1. Днес първия и втория във временното класиране завършиха при равен резултат 1:1, а головете за двата тима вкараха Хавиер Пасторе рано в мача, и Тиаго Силва, който си отбеляза автогол в 74-ата минута.

Още в 7-ата минута Пасторе откри сметката си за сезона след красив гол при един корнер. В 13-ата Ривиер трябваше да изравни, дори на 2 пъти. Последваха няколко положения пред Ибрахимович, но резултатът се запази. Първата част завърши с над 60% владение за гостите.

В 64-ата минута Жермейн бе заменен от Димитър Бербатов, който показа самочувствие до края на срещата с няколко красиви отигравания. В 74-ата минута ниско центриране от Фабиньо бе завършено от капитана на гостите с гол в собствената врата и 1:1. 

В 83-ата минута със задружни усилия Бербатов и Фабиньо изработиха корнер за своите, след който Ибрахимович изчисти с глава. В 88-ата минута Бербатов изведе Фабиньо по прекрасен начин на добра позиция, но бекът бе лишен от гола с прекрасно спасяване. 

1 ПСЖ 55т.











2 Монако 50










3 Лил 44











4 Сен-Етиен 41

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
210