ПСВ и Атлетико обещават голово шоу


.

ПСВ и Атлетико обещават голово шоу

Хууб Стевеннс определи Атлетико и Ливърпул за фаворити в Група D на Шампионската лига, но все пак и неговият ПСВ Айндховен не бива да бъде отписван от сметките след двете си поредни победи на старта на Ередевизе.

Истината е, че тази група е много завързана, тъй като и Олимпик Марсилия ще даде всичко от себе си, за да играе на 1/8-финалите. Миналата година холандският шампион завърши на трета позиция в група с Интер и Фенербахче. Сега Стевенс обеща тимът му да играе с “20 метра по-напред на терена”. А когато се погледнат нападателите на Атлетико мачът обещава да е доста резултатен.


В атака домакините вероятно ще заложат на Афелай и Нордин Амрабат, който да замени Стивън Нийланд. Едисон Мендес се връща след седмична почивка. Настваникът на Атлетико Хавиер Агире няма да може да разчита на наказаните Макси Родригес и Мариано Перния, докато Пабло Ибанес се контузи на тренировка и остана в Испания. С проблеми в коляното е Джони Хейтинга и неговото участие не е сигурно. Поне за мотивацията на футболистите си Агире няма да има грижа. Това е първи мач за Атлетико в турнира след 11 години отсъствие. Домакините са доста по-опитни, но пък гостите много по-нахъсани. Най-вероятно срещата да се превърне в голово шоу като равенството изглежда доста примамливо като знак.

Прогноза на Futbol TV – X
Точен резултат - 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
23