Марсилия и Ливърпул ще внимават и няма да се победят


.

Марсилия и Ливърпул ще внимават и няма да се победят

Марсилия има сметки за уреждане с Ливърпул, след като в миналото издание на Шампионската лига тимът бе изхвърлен от групите след загуба с 0:4 на “Велодром”. Дори равенство щеше да гарантира класиране на французите за 1/8-финалите. За отмъщение треньорите не обичат да говорят, но играчите със сигурност ще мислят как да си го върнат тъпкано на англичаните.

Стартът на сезона за Марсилия във Франция бе идеален. След 5 мача южняците са 2-ри, като все още нямат загуба. Лидер засега е Лион с преднина от две точки. У дома Марсилия спечели и двете си срещи с обща голова разлика 6:1. в третия предварителен кръг на ШЛ бе надигран Бран с два успеха.

В Ливърпул вероятно са доста превъзбудени след победата с 2:1 над шампиона Манчестър Юнайетд. Сега тимът ще опита да направи доста по-убедителен старт в Шампионската лига сравнение с миналата година. Във Висшата лига “червените” засега нямат проблеми и имат 3 победи и 1 равен.

Рафа Бенитес е доволен, че ще може да разчита на двете си най-големи звезди Стивън Джерард и Фернандо Торес. Не е ясно все пак дали те няма да започнат мача като резерви, тъй като още не с оптимална форма. След като вкара победния гол срещу Ман Юнайтед Райън Бабел сигурно ще бъде пуснат още от началото.

Ливърпул и Марсилия се срещнаха миналата година в същата фаза на престижната надпревара. Тимовете си размениха по една победа като всеки спечели на чужд терен. На “Анфийлд” французите биха с 3:0, но Ливърпул им го върна с това 0:4. През сезон 2003/2004 Марсилия отстрани Ливърпул по пътя си до финала в турнира за Купата на УЕФА.

При наличието още на ПСВ Айндховен и Атлетико Мадрид тази група се очертава като доста тежка. Затова и Марсилия и Ливърпул ще мислят първо как да не загубят мача. Вероятният изход от мача е равенството. Бенитес ще е доволен от такова развитие. Марсилия ще се проба да спечели трите точки, които ще сакато бонус в борбата им с ПСВ и Атлетико за втората позиция в групата.

Прогноза на Futbol TV – X
Точен резултат – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
26