Рома ще се справи с тежката сицилианска мисия


.

Рома ще се справи с тежката сицилианска мисия

Рома стигна до равен в първия си мач от новия шампионат, но и това е повече от постижението на Палермо, които загубиха своя мач, както и треньора си. Президентът на сицилианци Маурицио Дзампарини бе наистина бесен след поражението и уволни Стефано Колантуоно. Давиде Балардини, човекът, който спаси Каляри миналия сезон е новият избор за наставник, а първата му задача е доста тежка. Палермо е доста нов отбор през този сезон с 11 нови попълнения. Единственият отсъстващ в тима ще е хърватският национал Игор Будан. Варатрят Амелия е възстановен и ще може да започне.

Рома, който започна с 1:1 с Наполи имаше късмет, тъй като никой от останалите 3 претендента за Скудетото не започна с успех. “Вълците” бяха много стабилни в гостуванията си миналия сезон и записаха само 3 загуби. Равенството изглежда примамлив знак, но по-вероятно е Рома да вземе трите точки, за да не дава още от самото начало аванс на Интер, който има леката задача с Катаня. Шансът капитанът Франческо Тоти да започне като титуляр е 50/50. Принца на Рим е възстановен от травмата си, но му липсва игрова практика. Вратарят Дони ще е на линия след контузията си в коляното. Жулио Баптища и Жуан едва ли ще се появят в игра, тъй като се прибраха в Италия едва в петък след мача на Бразилия срещу Боливия в световните квалификации.

В последните 4 мача между двата съперника Рома има 4 успеха. Последното гостуване на “вълците” на “Ренцо Барбера” завърши 2:0 в тяхна полза.

Вероятни състави:

Палермо – Амелия, Раги, Кароциери, Бово, Балзарети, Мулиячио, Ливерани, Ночерино, Миколи, Кавани, Сучи

Рома – Дони, Сисиньо, Мексес, Панучи, Рийзе, Де Роси, Писаро, Тадей, Акуилани, Вучинич, Тоти

Последни 6 мача на Палермо у дома – ЗРППЗР

Последни 6 мача на Рома като гост – ПЗРППР

Последни 4 мача на “Ренцо Барбера” – 2:0, 3:3, 1:2, 0:2

Вероятност в проценти – Палермо – 21%, Равен – 27%, Рома – 52%

Прогноза на Futbol TV – 2
Точен резултат – 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
26