Dream Team от ТОП 5 на първенствата в Европа (21.09-27.09)


.

Dream Team от ТОП 5 на първенствата в Европа (21.09-27.09)

Futbol TV продължава с определянето на най-добрият отбор за изминалата седмица. Напомняме, че в него участват футболисти от ТОП 5 на европейските първенства: Висшата Лига на Англия, Серия А, Бундеслигата, френската Лига 1 и испанската Ла Лига. Представяме Ви: Dream-team за периода 21.09 - 27.09


ВРАТАР

Вито Маноне(Арсенал)

Младият вратар на Арсенал просто донесе трите точки за отбора си. Ако не бяха успешните действия на Маноне, то "артилеристите" спокойно биха загубили срещата с Фулъм


ЗАЩИТА

Глен Джонсън ( Ливърпул)

Английският защитник на Ливърпул Глен Джонсън през цялата среща срещу Хъл Сити изостряше играта на своя отбор по фланга си. Едва ли не след всяко негово включване, мърсисайдци създаваха опасни ситуации. В края на срещата нахлу отдясно в наказателното поле на Хъл Сити и след негов изстрел се създаде разбъркване, където топката от крака на Бабел влезе във вратата.

Жерар Пике ( Барселона)

Известният със своите голмайсторски качества испански защитник се отличи на два пъти: отначало срещу Расинг, а след това и срещу Малага. Пике помогна на "Блауграна" да постигне победата във всяка една от тези срещи. Освен това защитникът изпълняваше отлично и своите задължения. Идеалният вариант: защитник - голмайстор.

Рафаел Шмиц (Валенсиен)

Защитникът на Валенсия проведе фантастичен мач срещу Олимпик Марсилия. Футболистът отигра отлично всичко в срещата и като герой се сражаваше в отбраната. А в края на полувремето вкара и решаващ гол.


ПОЛУЗАЩИТА

Лео Меси (Барселона)

Независимо на това, че Меси е нападател, в състава който подреждаме, ние ще му отдадем мястото на десен полузащитник. Лео Меси и неговата Барселона игра два пъти през изминалата седмица и аржентинецът помогна много на каталунците. Освен гола, той подаде по най-изумителния начин на Ибрахимович в срещата срещу Малага и вече в отбора се наблюдава нелоша връзка между двамата.

Марек Хамшик(Наполи)

Какво ли биха правили неаполитанците ако лидер в полузащита им не беше Марек Хамшик?! Словашкият футболист оформи дубъл срещу Сиена и донесе победата за отбора си.

Кристиано Роналдо(Реал Мадрид)

Португалският полузащитник на Реал с всички сили се опитва да оправдае парите, които бяха платени за него. И това му се отдава напълно. В поредна среща вкара Роналдо и то какъв гол! Срещу Виляреал простреля ниско долу близкия ъгъл на противниковата врата, като преди това елиминира защитата на противника.

Райън Гигс ( Манчестър ЮнайтедЮ

Уелският полузащитник на Юнайтед донесе много полза за отбора си. Влизайки в игра през второто полувреме срещу Стоук Сити, Гигс направи две блестящи голови подавания, от което се възползваха неговите партньори.

НАПАДЕНИЕ

Роби Кийн(Тотнъм)

Нападателят на Тотнъм направи истински подвиг в срещаата срещу Бърнли, вкарвайки 4 гола във вратата на съперника.

Фернаандо Торес(Ливърпул)

Испанският нападател на "мърсисайдци" направи потресаващ мач с Хъл Сити. Високият нападател не остави никакъв шанс на противниковата защита. Изигравайки 68 минути, той направи хеттрик и издевателстваше над защитниците на "тигрите"

Ведад Ибишевич(Хофенхайм)

Нападателят на немския Хофенхайм на шега сякаш вкара три гола във вратата на Херта. Оформяйки хеттрик, вторият му гол бе още във 4-та минута, във 21 боснецът вкара третия си гол.

Старши треньор:

Наставникът на генуезката Сампдория Луиджи Дел Нери ще си позволим да признаем за най-добър треньор на седмицата. Именно той успя да мобилизира своя отбор за важната среща с шампиона Интер. Побеждавайки в крайна сметка миланския отбор, Сампа стана едноличен лидер в Серия А. Можем само да аплодираме Дел Нери за добре свършената работа.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
236