Бордо - ПСЖ: Блан се завръща на Шабан - Делмас


А. Йорданов

Бордо - ПСЖ: Блан се завръща на Шабан - Делмас

Бордо - Пари Сен Жермен
Стадион: "Шабан-Делмас", Бордо
Дата: 13.09.2013г.
Час: 21:30

Шампионът на Франция Пари Сен Жермен днес гостува на Бордо, в среща от 5 кръг на Лига 1. Мачовете за първенство се подновяват, след като срещите на националните отбори приключиха. Любопитно ще бъде завръщането на наставникът на столичани Лоран Блан на "Шабан-Делмас", след като той прекара там два сезона.

Домакините започнаха лошо сезона и в момента се намират 15-тата позиция с едва 4 точки. ПСЖ също не убеди в първите четити мача и в момента се намира на четвъртата позиция с 8 пункта. За няколко часа, тимът може да излезе на първа позиция, ако спечели този мач.

За домакините с контузии са трима футболисти. Това са Марк Планус, Жулиен Флобер и Вуядин Савич. Те имат различни мускулни травми и по всяка вероятност ще пропуснат днешният двубой. Бордо ще излезе със схема 4-2-3-1, като съм в атака ще действа Шейх Диабате, а зад него ще са Жусие, Обраняк и Сайве.

Госите продължават да са без атакуващите футболисти Жереми Менес и Хавиер Пасторе. Новото попълнение Маркиньос може да направи своят дебют, след като бе закупен от Рома през летния трансферен прозорец. Очакванията са Блан да заложи на по-дефанзивна схема, а именно 4-3-1-2, като Лукас Моура ще бъде в ролята на плеймейкър. Нападателите Единсон Кавани и Златан Ибрахимович пък ще водят атаката на отбора.

Прогноза: Бордо - ПСЖ 1:2

Коефициенти от bet365:

Бордо - 4.33
Равен - 3.25
ПСЖ - 1.90

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
175