Мариян Огнянов не замина за Черна Гора с младежите, връща се в Левски


А. Франгов

Мариян Огнянов не замина за Черна Гора с младежите, връща се в Левски

Футболистът на Левски и българския национален отбор за младежи под 21 г. Мариян Огнянов не замина със съотборниците си за последната квалификация на младите надежди в Подгорица срещу Черна Гора.

Младокът получи аркада по време на квалификацията играна в петък с Ейре на „Герена", но според лекарите в Левски няма да има проблеми и Емил Велев ще може да разчита на него в близкото бъдеще.

Лъчезар Балтанов също се оплакваше от контузия в лагера на младежите, но въпреки това халфът е на линия за мача с Черна гора.

Припомняме че възпитаниците на Иван Колев имат едва две победи в този квалификационен цикъл, срещу Португалия (1:0) и Ейре преди няколко дни (2:0). В първият официлаен мач за Черна Гора като отделна държава младите „Соколи" победиха българите с 2:1 на ст. „Българска Армия".

Междувременно от „Герена" съобщиха че младата надежда Александър Киров се завърна от тежката контузия която получи преди около месец. 19-годишният нападател претърпя операция от херния подобна на тази на Георги Петков и се очаква до седмица-две да се завърне в игра.

 

АСПАРУХ ФРАНГОВ

  Сподели
135