ПСЖ ще запише първа победа през сезона


Н. Гавазов

ПСЖ ще запише първа победа през сезона

Нант - ПСЖ
Стадион: "Стад де ла Божоар", Нант
Дата: 25.08.2013г.
Час: 22:00
Съдия: Фреди Футрел

Програмата от третия кръг на Лига 1 ще завърши с мача между Нант и ПСЖ, в която домакините ще се опитат да потърсят своята първа победа срещу столичани от девет години насам. Отдавна се очакваше завръщането на "канарчетата" в елита, но едва през този сезон страшният някога отбор успя да придобие правото да играе в Лига 1. В първите два кръга Нант вече успя да спечели три точки и благодарение на това хората на Мишел дер Закариян са пети в класирането - нещо, което бе обичайно да се наблюдава до началото на новото хилядолетие.

Вече изминаха два кръга, а шампионите продължават да са без победа. И ако равенството с Монпелие бе прието с разбиране, то в срещата с Аячо всички очакваха победа. Това не се случи, нещо повече, столичани отстъпваха през по-голяма част от двубоя и едва великолепния удар на Единсон Кавани позволи на ПСЖ да избегне поражението. Единственото успокояващо нещо в тази ситуация е това, че в предишните два шампионата столичани също нямаха победа в първите си два мача.

Домакините са в пълен състав, след като Едеилин и Аристегуета напуснаха лазарета, докато гостите пристигат без контузените Менез и Матуиди, но при наличието на голям избор от качествени изпълнители, Блан няма право да се оплаква.

ПСЖ е фаворит за спечелване на срещата и едва ли има някой, който не е съгласен с това твърдение. Единственото предимство на "канарчетата" е това, че са домакини, докато недостатъците се виждат с просто око - Нант лесно губи топката в средата на терена, играчите не могат да се борят за коженото кълбо, процентът на грешните пасове е ужасяващ, а притежанието на топката е почти два пъти по-малко от това на противника - казаното по-горе си е чисто самоубийство срещу Кавани, Ибрахимович и компания.

Прогноза за: Нант - ПСЖ 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Нант:

27 юли Рен - Нант 1:1 (Приятелска среща)
31 юли Нант - Каркюфу 1:1 (Приятелска среща)
03 август Нант - Ван 1:0 (Приятелска среща)
10 август Нант - Бастия 2:0 (Лига 1)
18 август Лориен - Нант 2:1 (Лига 1)

ПСЖ:

23 юли Хамарби - ПСЖ 0:2 (Приятелска среща)
27 юли ПСЖ - Реал Мадрид 0:1 (Приятелска среща)
03 август ПСЖ - Бордо 2:1 (Суперкупа на Франция)
09 август Монпелие - ПСЖ 1:1 (Лига 1)
18 август ПСЖ - Аячо 1:1 (Лига 1)

Досегашни срещи:

Нант - ПСЖ

73 срещи
26 победи за Нант
21 равенства
26 победи за ПСЖ
Голова Разлика: 86:81 за Нант

Коефициенти от bet365:
Нант - 6.00
Равен - 3.80
ПСЖ - 1.57

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
200