Фалкао разочарован от проекта Монако, може да напусне


Н. Гавазов

Фалкао разочарован от проекта Монако, може да напусне

Сензационна новина се появи на страниците на днешния испански печат. Според информациите, нападателят на Монако Радамел Фалакао има намерение да напусне сегашния си клуб, независимо от последните изявление на ръководството, че няма намерение да се разделя със звездата, с която подписа това лято.

Медиите твърдят, че Фалкао се смята за излъган във връзка с това, че ръководството на клуба след привличането на Жоау Моуриньо и Хамес Родригес е решило повече да не купува футболисти от световна класа, заради намерението на Лига 1 да обложи играчите на Монако с максимални данъци, които важат на територията на Франция.

Според информациите, клубът от Княжеството вече се е заел с търсенето на ново работно място на колумбиеца и босовете са предложили колумбиеца на Реал Мадрид, но испанците са отказали, напълно концентрирайки се върху привличането на Гарет Бейл.

Другият претендент за Фалкао се смята, че може да стане Челси, който вероятно няма да успее да подпише с нападателя на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни.

 

  Сподели
114