Dream Team от ТОП 5 на първенствата в Европа (07.09-13.09)


.

Dream Team от ТОП 5 на първенствата в Европа (07.09-13.09)

Futbol TV продължава с определянето на най-добрият отбор за изминалата седмица. Напомняме, че в него участват футболисти от ТОП-5 на европейските първенства: Висшата Лига на Англия, Серия А, Бундеслигата, френската Лига 1 и испанската Ла Лига.

Представяме Ви:  Dream-team за периода 07.09-13.09

ВРАТАР

Жан-Франсоа Жиле (Бари)

Вратарят на Бари в началото на срещата с Палермо отрази мощен изстрел на Миколи. Освен това през второто полувреме на три пъти се намеси и спаси сигурни голове. В края на краищата допусна един гол, но се оказа ключов футболист за своя отбор

ЗАЩИТА

Александър Коларов (Лацио)

Защитникът на Лацио в мача с Ювентус на няколко пъти извърши прекрасни рейдове в полето на противника. Един от тези рейдове можеше дая завърши с гол ако не беше прекрасната намеса на Буфон. През целия мач бе в помощ на атаката на отбора си, но не забрави и защитата.

Джорджио Киеллини (Ювентус)

Защитникът на Ювентус на няколко пъти неутрализира опасни атаки на съперника. на няколко пъти със страхотни шпагати измъкна загубени топки изпод краката
атакуващите римляни и не позволи нито един път пробив през зоната си.

Джон Терри (Челси)

Защитникът на "аристократите" изигра срещата със Сток Сити традиционно отлично. Освен това Джон постоянно преследваше Иванович и не му позволи да направи нещо особено и успя да го изолира от партньорите му.

ПОЛУЗАЩИТА

Давид Силва (Валенсия)

Полузащитникът през цялото време се носеше по фланга, дори отбеляза гол. Валенсианецът доказа с играта си защо най-големите грандове се интересуват от него. С набезите си в половината на домакините всяваше паника и пречеше да се разгърне атаката на Валядолид.


Йоси Бенаюн (Ливърпул)

Тихият евреин в срещата с Бърнли оформи хеттрик. В първите минути на мача вкара първия си гол, а след това много добре се възползва от открилите му се възможности и вкара още два. Цялата му вина стига до една засада и според специлиастите това е един от най-добрите мачове откакто е в Ливърпул

Франк Рибери(Байерн)

Рибери влезе в игра през второто полувреме на мача с Борусия и вкара прекрасен гол. Отделно с влизането си направо въодушеви съотборниците си и инициативата премина в състава на гостите, който с влизането на Рибери вкараха 4 гола. Отличен ход на Ван Гаал и не по-малко отлична игра на Франк.

Кака (Реал)

Проведе възхитителен мач с Еспаньол. Не отбеляза сам гол, но подаде за две от попаденията и то какви! Екс - играчът на Милан напълно оправда високата си цена.

НАПАДЕНИЕ

Давид Вия(Валенсия)

Испанският нападател на Валенсия проведе много резултатен мач с Валядолид, постоянно откривайки се за партньорите и разстройвайки защитния вал на домакините. Заяви намеренията си да бъде най-добър голмайстор в Примерата с два отбелязани гола.

Емануел Адебайор(Манчестър Сити)

Най-съмнителната персона в сборния отбор за седмицата. Преодолявайки ненависта си към него за извършените безумия по време на срещата с Арсенал, можем да кажем, че заслужава отлична оценка за представянето си.

Антонио Ди Натале (Удинезе)

Още един изпълнител на хеттрик в сборния отбор. В момента води класацията за най-добър голмайстор в Серия А, а от шест срещи на отбора игра само в три. По всичко изглежда има една цел - да замине с Италия на Световното.


Старши треньор:

Треньорът на Байерн успя да преобрази отбора си за едно полувреме. През първите 45 минути мюнхенци играха вяло и не знаеха къде се намират, то през второто полувреме той промени схемата на игра, мобилизира футболистите си и отборът му победи с 5:1. Поради това и Луис Ван Гаал заслужава да бъде начело на сборния отбор

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
274