Сантос попари потенциалните купувачи на Неймар


Н. Гавазов

Сантос попари потенциалните купувачи на Неймар

Вицепрезидентът на Сантос Одилио Родригес отрече слуховете, че клуба е договорил с Барселона трансфера на Неймар и потвърди, че в момента се работи по нов контракт с нападателя. Както е известно, бразилската суперзвезда е свързван с преминаване към някои от най-големите европейски клубове, а слуховете дори съобщава за постигнато споразумение с Барселона за преминаването на Неймар на „Камп Ноу".

По-рано този месец защитникът на Барселона Дани Алвеш призова съотборника си в „селесао" да се премести в каталунския гранд, но Сантос винаги е настоявал, че Неймар ще остане на сегашното си работно място до Мондиал 2014, който ще се проведе в Бразилия.

В същото време днес стана ясно, че клубът е отворен за преговори относно нова дългосрочна сделка с Неймар, което със сигурност ще попари потенциалните кандидати за подписа на звездата.

„Управителният съвет взе решение да удължим договора на Неймар и след 2014 година. В момента работим това да се случи. Вече започнахме преговори с бащата на нападателя , който отрече да има каквото и да е споразумение с Барселона и ние му вярваме. Той ни каза, че Неймар ще бъде там, където ще се чувства щастлив. Призивът на Дани Алвеш не е нещо ново, Неймар се продава всеки ден. Те дори казаха, че Сантос е получил пари, но ще кажа, че няма такова нещо. Няма никакви преговори между нас и който и да е друг клуб", заяви Родригес.

 

  Сподели
109