ПСЖ гони петима?


Н. Гавазов

ПСЖ гони петима?

Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо разказа за закъснението на някои играчи за първата тренировка на тима за годината и също така призна, че френският гранд най-вероятно ще се раздели с петима играчи през зимния трансферен прозорец. Според бразилеца, това са Оаро, Нене, Лугано, Тене и Сисоко.

„Лугано, Лавеци и Пасторе пристигнаха на сбора с ден по-късно и това не ни радва. Това не е добре, защото подобно нещо не беше планирано. Ще видим какви санкции ще предприемем. Нене получи разрешение да закъснее, но останалите - не. Не сме във Франция и е трудно да предприемем в момента някакви действия срещу тях, но ще помислим какво трябва да последва от това", заяви Леонардо за L.Equipe.

„Що се отнася до трансферите, то трансферният прозорец е странен период. Всичко може да се случи. Ако някой си тръгне, ще разгледаме варианти да го заменим с някого. Ако всичко е както в момента, Лукас Моура ще е единственото ново попълнение. Това е треньорски отбор и ние следваме неговите идеи и виждания. Знам, че могат да си тръгнат Оаро, Нене, Лугано, Тене и Сисоко", цитира L'Equipe думите на Леонардо.

 

  Сподели
104