Фатих Терим: Галатасарай иска Бербатов


Н. Гавазов

Фатих Терим: Галатасарай иска Бербатов

Старши-треньорът на Галатасарай Фатих Терим призна, че е готов да вземе в тима си българския нападател Димитър Бербатов, който почти сигурно напуска Манчестър Юнайтед през лятото, съобщи btv, позовавайки се на изказване на турския специалист пред медиите в южната ни съседка. Терим бе запитан дали голмайсторът на Висшата лига на Англия за миналия сезон е добра алтернатива за заместник на Милан Барош, още повече, че би могъл да дойде като свободен трансфер.

„Бихме привлекли Димитър Бербатов", сподели пред турските медии Фатих Терим.

"Галатасарай би привлякъл Бербатов, мислехме и за Роналдиньо", каза специалистът, добавяйки, че вече е постигнал договорка за привличането на друга своя трансферна цел - Хамит Алтънтоп от Реал Мадрид. Терим добави също така, че Барош е загубил амбицията и волята си и е получил последен шанс да докаже, че има бъдеще в турския тим.

Както е известно, Daily Express съобщи преди няколко дни, че Бербатов иска да премине само в тим, играещ в Шампионската лига.Галатасарай е лидер в турската Суперлига шампионат със 7 точки преднина и участието в най-престижния европейски клубен турнир е почти гарантирано.

Според други съобщения от Острова, италианският Интер също ще се опита да привлече 31-годишния българин. Агентът на Берба, Емил Данчев, призна, че клиентът му иска да играе в континентална Европа от следващия сезон и "нерадзурите" ще направят всичко по силите си той да дойде на "Сан Сиро".

 

  Сподели
97