Кариерата на Императора приключи?


Н. Гавазов

Кариерата на Императора приключи?

Бившият нападател на Интер и националния отбор на Бразилия Адриано се оказа ненужен в Коринтианс, съобщава Reuters. Печално известният със своите похождения в родината си футболист се присъедини към бразилския клуб през миналата година, след като заради постоянни травми така и не успя да заиграе в Рома. Но дори след своето завръщане в Бразилия нападателят не успя да се върне на своето равнище.

Договорът на 30-годишния играч изтичаше през юни и от клуба обявиха още преди време, че нямат намерение да го подновяват, освен ако самият футболист не покаже решителност да се върне към големия футбол и да помогне на тима. В края на краищата, клубът и нападателят стигнаха до взаимно съгласие за прекратяване на сътрудничеството.

„В понеделник ръководителят на клуба Паулища и нападателят Адриано решиха да прекратят сътрудничеството си, разтрогвайки договора, който изтичаше през юни", се казва в официално изявление на Коринтианс.

Както е известно, през последната година Адриано имаше проблеми с дисциплината, наркотици и алкохол. На всичкото отгоре бразилецът получи травма на ахилеса, в резултат на което изигра само осем мача за своя отбор, в които отбеляза два гола. С днешната новина по всичко изглежда, че кариерата на играча е достигнала своя край.

 

  Сподели
161