ПСЖ се нареди на опашката за швейцарски национал


Н. Гавазов

ПСЖ се нареди на опашката за швейцарски национал

19-годишният защитник на Цюрих и националния отбор на Швейцария Рикардо Родригес, когото повечето специалисти смятат за един от най-талантливите защитници в Европа на позицията ляв бек е обект на интерес от страна на няколко големи европейски клуба. Както е известно, играчът е следен освен от Барселона, но и от няколко немски клуба, а Волфсбург вече отправи своята оферта за Родригес, а по-рано RMC съобщи, че Динамо Киев също се готви да отправи оферта от 8 милиона евро за Родригес.

Днес стана ясно, че на опашката за талантливия защитник се нарежда и френския ПСЖ, като спортният директор на парижани Леонардо дори е разговарял със селекционера на Швейцария Отмар Хитцфелд, относно качествата на футболиста. Очаква се, че през следващата седмица ПСЖ ще направи предложение към Цюрих за Родригес, чиято цена в последния месец значително започна да се покачва.

Същевременно не бива да се изключва и възможността Барселона да се намеси в последния момент, още повече, че каталунците следят играча още от лятото.

 

  Сподели
121