Пуйол: Тук сме за да продължим да пишем своята история


Н. Гавазов

Пуйол: Тук сме за да продължим да пишем своята история

След края на първата тренировка на Барселона в Йокохама, пред местните средства за масова информация застанаха капитана на европейските шампиони Карлес Пуйол и защитникът Дани Алвеш. Както е известно, каталунците в момента се намират в Япония, където в четвъртък, 15 декември от 12:30 българско време ще се изправят срещу Ал-Садд в полуфинален двубой от Световното клубно първенство.

„Пристигнахме тук с много висок морален подем след победата над Реал Мадрид, но „Ел Класико" е вече една история. Благодарни сме за похвалите, но знаем, че в четвъртък няма да ни бъде леко. Но сме тук за да побеждаваме и да продължаваме да пишем своята история", заяви Пуйол.

„Ние сме концентрирани върху отличната възможност да постигнем победа на клубния Мондиал. Това, че в момента се намираме тук означава, че сме си вършили добре работата", заяви от своя страна Алвеш.

И двамата футболисти заявиха, че уважават Ал-Садд и се отнасят с респект към съперника.

„Щом Ал-Садд попадна на полуфинал, това означава, че е много добър отбор. Винаги ни е харесвало да бъдем в Япония. Гордеем се, че толкова много хора ни обичат. Ще се постараем да им доставим радост в четвъртък", призна капитанът на Барса.

„Ще се постараем да изучим своя съперник и да го победим", допълва Дани Алвеш.

 

  Сподели
87