Бекъм решава къде ще играе до Коледа


Н. Гавазов

Бекъм решава къде ще играе до Коледа

Дейвид Бекъм за пореден път заяви, че той все още не е планирал следващият етап от кариерата си. Както е известно, бившият капитан на националния отбор на Англия е неангажиран с друг клуб през следващия сезон, след като настоящия му договор с Лос-Анджелис Галакси изтича в края на календарната година. Според спекулациите в пресата, очакванията са, че 36-годишният Бекъм ще се присъедини към участника в Лига 1 ПСЖ, но на днешната пресконференция преди утрешния мач на Галакси срещу Мелбърн Виктори, Дейвид призна, че все още обмисля бъдещето, но все пак смята да вземе решение преди Коледа.

„Казах вече, че искам да свърши турнето, след това трябва да обърна внимание на семейството си и едва тогава ще реша какво ще правя", заяви Бекъм преди тренировката на отбора си на „Визи Парк" в Мелбърн.

„Изобщо не съм мислил по въпроса. Исках да сложа край на шампионата и това го направих, сега искам да обърна внимание на това турне, което е много хубаво, защото участваме в него като шампиони. Когато всичко свърши, очевидно тогава ще мисля най-добре и в спокойна обстановка. Може би някъде преди Коледа ще реша какво да правя", допълва звездата.

 

  Сподели
119