Анжи се оглежда за звезди от Висшата лига на Англия


Н. Гавазов

Анжи се оглежда за звезди от Висшата лига на Англия

Играещият треньор на Анжи Махачкала Роберто Карлош разкри, че две от звездите на Висшата лига на Англия са в полезрението на руския клуб, съобщи Sky Sports. Според бразилеца, става дума за Никола Анелка от Челси и Робин ван Перси от Арсенал. Както е известно, отборът от столицата на Дагестан влезе във заглавията на вестниците, след като през лятото успя да привлече нападателя Самуел Ето'о. Руският милиардер Сюлейман Керимов, който финансира клуба и до този момент направи големи инвестиции в него, все още търси още по-големи имена, чрез които да атакува титлата в Русия и Шампионската лига.

След като спекулациите в пресата свързваха с работа в Махачкала Фабио Капело, както и халфовете Стивън Джерард и Франк Лампард, Роберто Карлош призна, че има и други големи имена.

„Анелка не е единственият играч, към който имаме интерес. Нене от ПСЖ и Ван Перси от Арсенал са играчи, които ние също наблюдаваме", заяви бразилецът.

Той също така потвърди, че клубът все още има интерес към Неймар.

„Неймар? Разговарях с него. Ако Реал, Барса или Манчестър Юнайтед не могат да платят трансферната му сума, ние ще я платим. Сюлейман Керимов може да предложи, това което той иска", допълва играещият треньор на Анжи.

 

  Сподели
108