Президент: Вагнер Лав си заминава от ЦСКА


И. Ангелов

Президент: Вагнер Лав си заминава от ЦСКА

Президентът на ЦСКА Москва Йевгени Гинер призна, че Вагнер Лав наближава края на времето си в Русия, като той заяви, че вероятно играчът ще напусне преди края на годината. Бразилският национал премина през периоди на възход и падение в руската столица и сега изглежда той ще се маха от там. Пред Sport-Express президентът каза:

"Сега преследваме млад и обещаващ нападател. Това няма допирна точка с Вагнер - трябват ни още нападатели в тима. Но ние възнамеряваме да му позволим да продължи - след 8 години на едно място трябва промяна. Преговорите ще започнат през ноември, тогава ще знаем кой ще напуска, ще знаем какви проблеми да решаваме."

ЦСКА намери нов конкурент в лицето на Анжи Махачкала, които похарчиха много за играчи, но Гинер призна, че има друг подход на пазара: 

"Нашата философия се различава от тази на Анжи. Те се опитват да построят силен отбор и да го развиват в бъдещето. Това е добра цел, но ние, както е ясно, се фокусираме над младежите. Трудно е да се бодим с най-добрите на контитента. Например, ние водихме преговори за Андерсон и Нани, но как да се мерим с Манчестър Юнайтед. Тази година Барселона подписа с играч, който искахме. Как да надделеем над тях?" 

  Сподели
194