Мунтари пред трансфер в Галатасарай


Н. Гавазов

Мунтари пред трансфер в Галатасарай

Разликата в трансферните прозорци на Италия и Турция могат да доведат до това, полузащитникът на миланския Интер Съли Мунтари все пак да премине в турския гранд Галатасарай, съобщава Tuttomercatoweb. Агентът на футболиста Марко Одосо вчера пристигна изненадващо в Истанбул, където късно снощи е започнал преговори за бъдещето на клиента си. Днес разговорите трябва да завършат и се очаква в следобедните часове да стане по-ясна ситуацията около Мунтари.

Както е известно, през януари полузащитникът премина под наем в английския Съндърланд, където прекара втората част от сезона. Той бе свързван с постоянен договор с „черните котки", но след края на първенството, клубът от североизточна Англия отказа да подпише с него. По-късно Нюкасъл имаше интерес към ганаеца, но високите лични условия на футболиста отдръпнаха „свраките" от масата на преговорите.

Вероятността Мунтари да премине в Галатасарай е голяма, след като нито един друг европейски клуб не прояви интерес към него, а допълнително основание за това даде изключването му от заявката на Интер за участие в турнира Шампионска лига сезон 2011/12.

 

  Сподели
125