Потър: Отворен съм за всичко


Н. Гавазов

Потър: Отворен съм за всичко

Бившият мениджър на Челси Греъм Потър заяви, че е готов да работи с националния отбор на Англия, но е готов да се върне на клубно ниво.

Потър е без работа от април 2023 г., когато бе уволнен от Челси. Греъм потвърди в интервю за The Telegraph миналата седмица, че е готов отново да тренира.

В момента Потър е свързван както с Англия, така и с Манчестър Юнайтед, а Греъм просто чака покана за масата за преговори.

"Англия? Изглежда, че е време за рекламна пауза, нали? Разбира се, за мен, като англичанин, това е страхотна работа. Каквото и да реши ФА, който и да стане мениджър, аз подкрепям този избор. Мисля, че Гарет (Саутгейт) работи усилено по страхотен начин и съм сигурен, че Лий (Карсли, временен треньор) също ще бъде много добър, колкото и време да му отнеме.

Клуб или национален отбор? Отворен съм за всичко. За 12 години направих славен път от шведската четвърта дивизия до четвъртфиналите на Шампионска лига.

Наистина бих искал да прекарам следващите 12 години на същата позиция, развивайки играчи и отбори, работейки с хора, които се опитват да направят разликата. Това е моята цел. Каквото и да се окаже, аз съм отворен за всичко.

Приемам информацията в медиите с доза скептицизъм. Аз съм единственият мениджър в света, който бе свързван със Стоук и Наполи в една и съща седмица. Говорих с много хора.

Мисля, че би било най-добре да запазим разговорите си в тайна от уважение към тези хора“, заяви Потър.

  Сподели
32