ПСЖ хвърля око и на Джо Коул


Н. Гавазов

ПСЖ хвърля око и на Джо Коул

Ако трябва да се вярва на The Sun, то френският гранд Пари Сен Жермен освен, че преследва нападателя на Манчестър Юнайтед и голмайстор на Висшата лига на Англия Димитър Бербатов е насочил своето внимание и към полузащитника на Ливърпул Джо Коул. Английският национал е изправен пред несигурно бъдеще на „Анфийлд" при управлението на мениджъра Кени Далглиш, въпреки, че игра основна роля в двубоите, които бяха част от предсезоннанта подготовка на тима.

Парижани, които бяха закупени от катарската „Investment Authority" стяга много силна лятна селекция, с амбицията да спечели титлата в Лига 1 и да влезе в групите на Шампионската лига и босовете вярват, че могат да отмъкнат Коул със свободен трансфер и да му плащат по 90 хиляди паунда седмична заплата.

29-годишният футболист е обявил пред свои приятели, че е готов да приеме предизвикателството да заиграе в чужбина, но само при добра оферта. Английският национал бе свързван с трансфер в новака във Висшата лига Куинс Парк Рейнджърс, но Джо е дал ясно да се разбере, че желае да играе на по-високо ниво.

 

  Сподели
129