Пасторе: Вече съм играч на ПСЖ


Н. Гавазов

Пасторе: Вече съм играч на ПСЖ

Аржентинският национал Хавиер Пасторе заяви, че той ще напусне Палермо, за да се присъедини към Пари Сен Жермен, след като премине успешно задължителните медицински прегледи. Както е известно, миналата седмица президентът на италианския клуб Маурицио Дзампарини разкри, че се е съгласил да продаде 22-годишният аржентински национал срещу сумата от 43 милиона евро.

Днес играчът на страницата на официалният сайт на агенцията, която представлява интересите му заяви, че е в процес на завършване на трансфера си на „Парк де Пренс".

„Може да се каже, че вече съм официално играч на ПСЖ, но аз просто трябва да премина задължителните медицински прегледи и да реша някои други дребни детайли. Нямам търпение да се хвърля в това ново приключение. ПСЖ е велик клуб с велика история", заяви Пасторе.

„Искам да спечеля шампионата и Купата на Франция, бих искал отборът да спечели всичко. Що се отнася конкретно до мен, аз ще дам във всеки мач най-доброто от себе си", допълва аржентинецът.

„От Палермо имам само добри спомени и искам да благодаря на бившите си съотборници, директорите и феновете. Щастлив съм от престоя си там, но в сърцето ми има и малко тъга", завършва Пасторе.

 

  Сподели
154