Модрич отхвърли трансфер в Саудитска Арабия


FUTBOL-TV

Модрич отхвърли трансфер в Саудитска Арабия

37-годишният Лука Модрич има договор с Реал Мадрид изтичащ през лятото, а преговорите по нов контракт с клуба продължават. Липсата на яснота около бъдещето на носителя на "Златната топка“ за 2018-та поражда редица спекулации. Една от най-тиражираните в медиите е преминаване в Саудитска Арабия, по пример на бившия му съотборник Кристиано Роналдо.

Модрич категорично отхвърли спекулациите и за пореден път заяви желанието си да остане на Сантиаго Бернабеу.

" Зная, че медиите обичат да пишат разни неща, но го заявих многократно и ще повторя, желанието ми е да остана в Реал Мадрид. Да завърша кариерата си в Реал би било фантастично, но ще видим какво ще се случи.“

Слуховете от Испания са, че "белият балет“ ще предложи удължаване на договора на Модрич само ако той се пенсионира от националния отбор. Запитан за плановете му свързани с Хърватска той отговори: " Кратко и ясно не, няма да се пенсионирам.“

През този сезон халфът продължава да е основна част от състава на Реал Мадрид, въпреки че минутите, които прекарва на терена чувствително намаляват.

До този момент Лука Модрич има 37 мача във всички турнири с "лос бланкос“, но е изиграл пълни 90 минути в едва 5 от тях. Той вкара 4 гола и даде 5 асистенции през тази кампания.

ХРИСТО ХРИСТОВ

  Сподели
249