Роналдо ще подпише с Ал Насър след края на Световното


Н. Гавазов

Роналдо ще подпише с Ал Насър след края на Световното

Португалският нападател Кристиано Роналдо ще лети за Рияд, за да подпише с Ал Насър след Световното първенство през 2022 г. в Катар. Нападателят осъзнава, че бъдещето му е в саудитския футбол.

"Кристиано Роналдо прекарва последните си дни с Португалия на Световното първенство. Те все още се борят за титлата, но Роналдо е напълно наясно с бъдещето си и знае, че то е в саудитския футбол.

Той постигна абсолютно споразумение със саудитския отбор. Той трябва да вземе решение за подписване на договора само след като се запознае с клуба, като лети там.

Какъв е отборът? Това е отбор, който се опитва да расте и да си върне доминацията в саудитския футбол, която загуби наскоро.

Договорът ще бъде предназначен за 2.5 години, той ще получи част от парите за играта и много голяма част за реклама.

Ако нищо не се промени в близко бъдеще, тогава в края на Световното първенство той ще отлети за Рияд и ще подпише договор с клуб от Саудитска Арабия, което, надяваме се, ще послужи като добър тласък за подобряване на имиджа на страната", заяви журналистът от Marca Хосе Феликс,.

Припомняме, че Роналдо е свободен агент, след като предишният му отбор Манчестър Юнайтед прекрати договора му през ноември. Говори се, че футболистът се е съгласил да премине в саудитския Ал-Насър през януари, като е подписал договор за 2.5 години със заплата от около 200 милиона евро годишно. Самият Роналдо отрече тази информация. Медиите съобщиха, че той очаква оферти от европейски грандове.

  Сподели
363