Съдът отклони апелацията на Роналдиньо


Н. Гавазов

Съдът отклони апелацията на Роналдиньо

Бившият полузащитник на националния отбор на Бразилия и Барселона Роналдиньо ще остане под домашен арест в Парагвай. Местният съд отхвърли жалбата на бившия футболист и брат му.

През март Роналдиньо и брат му пристигнаха на територията на Парагвай с подправени документи. Те бяха арестувани и оставен под стража.

И бившият футболист, и брат му напуснаха Сао Паоло с бразилски паспорти и уж получиха парагвайските си "документи" като подарък след пристигането си. Разследването потвърди, че паспортите са предназначени за други хора.

Роналдиньо прекара 32 дни в затвора. В началото на април бившият футболист внесе залог от 1.6 милиона долара, за да напусне затвора в Парагвай и да бъде под домашен арест. Сега бившият футболист живее в един от хотелите в столицата на Парагвай.

Роналдиньо завърши професионалната си кариера през 2015 година. Играл е за Гремио, ПСЖ, Барселона, Милан, Фламенго, Атлетико Минейро, Керетаро и Флуминенсе. През 2002 г., заедно с бразилския национален отбор, Роналдиньо спечели Световната купа.

  Сподели
108