Почетино е готов за предложения


Н. Гавазов

Почетино е готов за предложения

Уволненият  от поста мениджър  на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че няма да почива дълго и е готов да изслуша оферти на други клубове.

През ноември Почетино напусна Тотнъм след пет години и половина работа в лондонския клуб, което даде нова причина на пресата да спекулира за бъдещето на Маурисио, който бе свързван с  Арсенал, Манчестър Юнайтед и Байерн.

47-годишният аржентинец веднага замина за родината си, но свързва по-нататъшната си кариера с Европа. Почеттино намеква, че не е задължително  да почива до края на сезона.

"Има много клубове и атрактивни проекти, с които бих могъл да се захвана. Но засега най-важното е да изчистя главата си след пет и половина невероятни сезона с Тотнъм. Целта ми е да се прегрупирам и да възвърна мотивацията си.

Възнамерявам да се върна да работя в Европа. Трудно е да си представя, че ще се захвана с проект в Аржентина. Въпреки това, в интерес на семейството си предварително  не бих отказал да работя тук.

Засега ми трябват няколко дни почивка и ще видим. Там нямах много време да осмисля  случилото се с мен.

Преди всичко реших да се върна в Аржентина, да се върна у дома и да видя семейството и приятелите си. Но очаквам да замина отново за Европа, за да реша бъдещето си.

Да дойда в Аржентина и да се откъсна от всичко за 10 дни бе  най-доброто решение. На моята възраст не ми трябва много време за възстановяване. Готов съм да слушам предложения за проекти, които могат да ми бъдат предложени", заяви Почетино.

  Сподели
147