Ван де Бек: Реал преговаря с Аякс


И. Ангелов

Ван де Бек: Реал преговаря с Аякс

Звездата на Аякс Дони ван де Бек потвърди, че Реал Мадрид преговаря с Аякс за неговото закупуване, след като вчера стана ясно, че условията на играча са почти договорени. Оказва се, че оцененият на 60 милиона евро може да бъде заместник на по-скъпата покупка на Пол Погба за Мадрид.

"Не съм чул да се говори така за това, но може да е вярно. Има повече детайли, отколкото казват вестниците, и не трябва да вярваш на всичко, което четеш там. Винаги има и глупости. Аз не трябва да казвам кое е истина и кое не е. Но, отново, ще се концентрирам над първия мач в Ередивизията с Витес, а останалото е ваша работа.

"Вярно е, че Мадрид преговаря с Аякс, но не мога да кажа повече. Агентът ми говори с тях. Реал Мадрид е страхотен клуб, в който да играеш, но Аякс също е страхотен клуб все още. Ще видим какво ще стане. Очевидно чувате феновете, които пеят по време на мачовете 'Дони, още една година', нещо такова."

Ван де Бек има 57 мача с Аякс последния сезон, като вкара 17 гола и асистира 13 пъти за домашния дубъл и достигането на полуфиналите на Шампионска лига. Аякс вече продаде капитана си Матиас де Лигт на Ювентус и Френки де Йонг на Барселона това лято.

  Сподели
387