Рууни: Ще се върна в Юнайтед или Евертън


И. Ангелов

Рууни: Ще се върна в Юнайтед или Евертън

Нападателят на Ди Си Юнайтед Уейн Рууни обяви плановете си за завръщане в Манчестър Юнайтед или Евертън, но в качеството си на треньор след края на кариерата в американската лига. На 33 години англичанинът в момента не гледа към пенсиониране. Вероятно е англичанинът да играе и след договора си, който е до 2021-ва година.

"Чувствам се добре, имам още две години в този договор и в зависимост от това как се чувствам в края, това ще определи дали ще продължа да играя или не. Ще завърша кариерата си тук и тогава ще видим какво ще дойде. Когато свърша с играта целта ми ще е да стана треньор, на каквото и да е ниво. Ще видим какви възможности ще получа.

"Има Евертън и Манчестър Юнайтед, който и да е от тези отбори ме вземе ще е добре. Човек обича семейството си безусловно. Така е с Евертън. Това е отбор, който винаги ще обичам, защото аз израснах като техен привърженик. Ходех на всички мачове, стигнаха до финал на ФА Къп с Челси и аз играех за Ман Юнайтед тогава. Тогава ни победиха на полуфиналите. Отидох да ги гледам тогава, това е в теб.

"Това са двата отбора, които винаги ще искам да побеждават."

В Америка Рууни вкара 20 гола в 36 срещи до тук в кариерата си.

  Сподели
470