Галакси няма да наказва Бекъм заради скандала с феновете


Н. Гавазов

Галакси няма да наказва Бекъм заради скандала с феновете

Ръководството на Лос Анджелис Галакси реши да не предприема никакви действия спрямо Дейвид Бекъм, който се изправи срещу привържениците на отбора след загубата в петък от Ню - Йорк Ред Булс, се казва в изявление на официалния сайт на клуба от Западното крайбрежие.

След злополучния мач легендата на Англия застана пред група фенове, които го подиграваха за твърденията в медиите, че е правил секс с проститутка и се обърна към тях с думите: „Ако искате го кажете в лицето ми". Инцидентът, който се състоя до една от трибуната близо до тунела за съблекалнята на Галакси бе уловен от камерите и по-късно публикуван в уебсайта на News Of The Worls Tabloid.

На клипа ясно се вижда как запалянковците крещят „Стоп на проститутките", когато Бекъм се приближава до тях и казва: „Искате ли да го кажете отново? Кажете го в лицето ми", и преди да влезе в тунела добавя: „ Вие носите фланелка на Галакси".

Патрик Донъли, който е директор на връзките с обществеността на клуба от Лос Анджелис заяви пред AFP, че няма да се предприемат никакви наказателни действия по вътрешния правилник спрямо Бекъм. Със случая се занимават и служители на Мейджър Лигата, но само до степен в която ще се запознаят с инцидента. Миналата година Бекъм бе глобен с 1 000 долара за жест към феновете, които го бяха дразнили от трибуните. Втори подобен жест в рамките на два сезона, автоматично ще струва на англичанина 10 000 долара.

 

  Сподели
149