Лосано мечтае за Юнайтед


Н. Гавазов

Лосано мечтае за Юнайтед

Президентът на мексиканския Пачука  Хесус  Мартинес заяви, че Манчестър Юнайтед клуб-мечта  за крилото на ПСВ Ирвинг Лосано.

След прехода от Пачука към ПСЖ  през 2017 г.  Лосано си  спечелил отлична репутация, доказвайки се не само на клубното ниво, но и на Световното първенство през 2018 г. с мексиканския национален отбор.

През този сезон 23-годишният Лосано вкара 19 гола и даде девет асистенции във всички турнири, привличайки вниманието на най-големите клубове в Европа. Мартинес е сигурен, че сред кандидатите за играча е и Юнайтед.

"Мога само да кажа и да гарантирам за думите си, че скаутите на Манчестър Юнайтед го следват от 16-годишна възраст. Те имат цялата му статистика. Разполагат с  всичко: клипове, цели, лични характеристики. Клубът им е един от най-добрите по отношение на скаутската служба и има големи  професионалисти в тази област.

Крайната ми мечта е да видя Лосано в Юнайтед и Ектор Ерера в Атлетико. Това ще бъде моя и тяхна  мечта.

Мисля, че Ирвинг изглежда много убедително в Холандия, доказвайки, че може да бъде невероятно ценен играч за отбора и  е готов да отиде в един от най-големите клубове в Европа. Това е очевидно. Мисля, че ако анализирате играта му, става ясно, че той е напълно готов", заяви Мартинес за ESPN Deportes.

  Сподели
383