Гуардиола отговори на критиките на Чеферин


Н. Гавазов

Гуардиола отговори на критиките на Чеферин

Мениджърът  на Манчестър Сити  Хосеп  Гвардиола отговори на критиките от страна на президента  на УЕФА Александър Чеферин.

Както е известно, само пет от 16-те участника в плейофите на Шампионската лига - Ювентус, ПСЖ, Рома, Шалке 04 и Лион - изпратиха своите наставници  на специално организиран семинар на УЕФА за въвеждането на VAR - системата, който се проведе  в понеделник в Германия.

Чеферин остана  недоволен, че усилията на организацията му са напразни, като казва, че няма ниакво оправдание за отсъстващите треньори. Гуардиола  обаче не е съгласен  с тази критика.

"Уважавам неговата гледна точка, но не съм съгласен с него. Моля за извинение. Моят асистент Брайън Кид  присъства на срещата и аз имам доклада му на масата си.

Чакаше ни мач  в сряда и това бе  по-важно. Тренирахме и исках да бъда с играчите си. Купих билети, но не отидох, защото Висшата лига реши да сложи мача с Евертън в сряда.

Не можех да отида. Но представителят на Манчестър Сити бе  там, участвахме в събитието. Затова, г-н Чеферин, това изобщо не е така, както го казвате", заяви Гуардиола.

  Сподели
412