Милър: Само Ливърпул, Юнайтед или Арсенал могат да примамят Джерард от Рейнджърс


Н. Гавазов

Милър: Само Ливърпул, Юнайтед или Арсенал могат да примамят Джерард от Рейнджърс

Бившият асистент в Ливърпул Алекс Милър е на мнение, че следващата крачка в кариерата на Стивън Джерард след Рейнджърс може да стане топ клуб от Висшата лига на Англия. Напомняме, че през това лято легендата на Ливърпул започна своята треньорска кариера и оглави Рейнджърс. Милър, който бе асистент на "Анфийлд" по времето когато Джерард носеше капитанската лента на "червените"  е убеден, че Глазгоу си е осигурил услугите на прекрасен специалист.

"Рейнджърс налага конкуренция на Селтик. Защо ще искаш да си тръгваш, ако всичко ти се получава в Рейнджърс? Само при положение, че те поканят Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Арсенал.

Рейнджърс ще стане машина, ако всичко се развие както трябва при Стиви. Той веднага разбра при идването си, че има много еднакви играчи. Прекалени ниски и прекалено меки. Но Рейнджърс се нуждаеше от по-високи и зли футболисти. Сега те имат добър състав, по-добре са подготвени.

Те не са достатъчно добри, за да спечелят титлата, но са по-добри от Абърдийн. Те ще задминат всички, освен Селтик, а след няколко години ще задминат и Селтик", заяви Милър.

  Сподели
465