Ернандес се разписа срещу Юнайтед (видео)


П. Пенков

Ернандес се разписа срещу Юнайтед (видео)

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес успя да отблежи срещу настоящия си клуб, след като изигра първата част на срещата с бившия си тим Чивас Гуадалахара, които победиха с 3:2 червените дяволи. Сър Алекс със сигурно е останал доволен от попаданието на Чичарито, но определено не беше очарован от резултата.

Хавиер Ернандес успя да открие резултата още в 8-та минута на двубоя, когато Баутиста свали добре топката към връхлитещия Ернандес, който шутира точно от близо 20 метра, оставяйки безпомощен Томаш Кушчак. Но радостта на мексиканците бързо утихна. Две минути по-късно Смолинг изравни резултата, след като засече центрирана топката в наказателното поле след изпълнение на корнер. Седем минути преди края на първата част домакините получиха правото да изпълнят пряк свободен удар. Баутиста успя да се измъне от защитата на Юнайтед и да прати топката в мрежата им.

В 59-та минута след изпълнение на корнер Рейносо се извиси и заби трети гол във вратата на англичаните. Десет минути преди края Нани успя да намали преднината на Чивас, след като беше изведен на чиста стрелкова позиция. Бившият български национал Димитър Бербатов игра за червените дяволи. само през първото полувреме.

Видео: Тук

  Сподели
138