Талиска отрече за Рома и потвърди за интерес от Англия


Н. Гавазов

Талиска отрече за Рома и потвърди за интерес от Англия

Атакуващият полузащитник на Бешикташ Талиска отрече слуховете за предстоящ трансфер в Рома и за пореден път призна, че предпочита да продължи кариерата си в Англия. През миналата седмица се появиха информации, че наставникът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо вижда в Талиска играча, който е способен да оживи атакуващата игра на "червените дяволи".

Твърдеше се, че Моуриньо е готов да заплати 35 милиона паунда за 24-годишния бразилец, който вкара 20 гола в 47 мача за Бешикташ през миналия сезон. Паралелно  с това в пресата се появиха съобщения, че Рома се интересува от играча, а в пространството излезе изказване на бразилеца, че той отива в клуба от Вечния град.

По-късно стана известно, че това изказване няма нищо общо с действителността, а сега Талиска още един опроверга за интерес от Рома и за пореден път призна, че желае да продължи кариерата си в Англия.

"Всичко е спекулации, нищо и с никой не е договаряно. Единственият интерес е от клубове в Англия, но не мога да ви посветя в детайлите от преговорите. Къде искам да играя през следващия сезон? Разбира се, че в Англия", заяви Талиска.

  Сподели
405