Габигол се завръща в Сантош?


Габигол се завръща в Сантош?

Според информация на италианските медии, нападателят на Интер Габигол е много вероятно да прекрати престоя си под наем в Бенфика и да се завърне в бившия си клуб Сантош. 21-годишният нападател определено преживява тежки времена откакто се присъедини в португалския тим, не успявайки да отбележи нито веднъж в общо трите си появи на терена от началото на сезона. 

Сега, според запознати, Габриел Барселона е много вероятно да напусне Бенфика и да бъде изпратен в родината си, където да заиграе отново за Сантош. През първата си година в бразилския клуб Габигол успя да отбележи 24 попадения преди да се присъедини към Интер през миналата година. 


[email protected]
BIO

Пламен Пенков е роден в "Градът на 100-те войводи" - Сливен, където преминава голяма част от детството му. Завършва висшето си образование в УНСС - специалност "Икономика". Започва кариерата си във Futbol TV още през 2009 година, като в самото начало се занимава предимно с отразяването на някои от най-интересни футболни срещи за деня. Впоследствие се заема и с изработването на видео репортажи и колажи.

258