Хетрик на Роналдо донесе Световната купа на Реал (видео)


И. Ангелов

Хетрик на Роналдо донесе Световната купа на Реал (видео)

Реал Мадрид срещна Кашима Антлърс на финала на Световното клубно първенство днес в Йокохама на "Нисан Стейдиъм". Срещата започна добре за Реал преди Кашима да осъществи обрат в мача, а след като Роналдо изравни да се стигне до добавено време и нови два гола на португалеца за крайното 4:2.

Още в 8-ата минута днес при едно изчистване топката мое Модрич на ръба на наказателното поле и с воле той стреля към вратаря, като избитата от него топка бе довкарана от Карим Бензема за 1:0. В следващата атака Огасавара беше много близо до изравняването. Реал обаче овладя топката и успокои играта.

В 43-ата минута стадионът избухна когато Дои напредна и центрира добре, Варан не се справи в наказателното поле и Гаку Шибасаки изравни за 1:1. Малко след почивката обратът стана факт когато Шибасаки вкара втори гол, преминавайки през трима за 2:1 в 52-ата минута.

В 58-ата минута Вазкес спечели дузпа за "белия балет" и Кристиано Роналдо изравни за 2:2. В 73-ата минтуа Роналдо успя отново да вкара от малък ъгъл, но попадението бе отменено поради засада. В края на срещата и Навас спаси Мадрид за продълженията.

В 97-ата минута Бензема се оказа на добра позиция и намери Роналдо зад отбраната за 3:2, а още 7 минути след това Кристиано реши всичко когато слаб удар на Кроос бе овладян от него и с много сила той матира вратаря за 4:2 и втора Световна купа на Реал в последните 3 години.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
199