Милен Гамаков подписа за три години с Лехия Гданск


FUTBOL-TV

Милен Гамаков подписа за три години с Лехия Гданск

Българският футболист Милен Гамаков направи трансфер в Лехия Гданск. Юношата на Нефтохимик подписа с полския тим за 3 + 1 години. Контрактът влиза в сила от 1 юли, когато Гамаков официално ставаше свободен агент. Все пак българският играч е дал съгласие да започне и по-рано подготовка с новия си тим, за което се е разбрал и с настоящия си отбор - Ботев Пловдив.

Днес футболистът официално бе представен пред феновете, след като позира с фланелката на Лехия.

"Много съм щастлив, че подписах с Лехия, който е голям отбор в Полша. Това за мен е едно голямо предизвикателство. В отбора има доста известни играчи, от които ще се постарая да науча нещо. Надявам се да радвам феновете на тима", заяви Гамаков пред официалния сайт на тима.

"Искам да благодаря на моите агенти Милен Георгиев и Недялко Москов, затова че винаги са били до мен, както и в момента. Искам да благодаря и на родителите, приятели ми и на прекрасния човек до мен Тоби Димова. Благодарен съм и на Ботев Пловдив за тези 2 години, които прекарах в този клуб и на прекрасните фенове, които ни подкрепяха постоянно! Трудното тепърва предстои", написа Гамаков в своя профил в социалната мрежа Фейсбук.

Снимка: Официален сайт на Лехия

  Сподели
194