Победа за Берое, но класиране на ЦСКА


FUTBOL-TV

Победа за Берое, но класиране на ЦСКА

ЦСКА - Берое
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 20.04.2016г.
Час: 20:00
Съдия: Ивайло Стоянов


ЦСКА приема Берое на стадион "Българска армия" в среща-реванш от полуфиналите в турнира за Купата на България. "Армейците" взеха аванс, след успеха с 2:0 като гост в Стара Загора, което костваше работата на треньора на "зелено-белите" Петър Хубчев. Героят от САЩ 94 като цяло беше недолюбван от феновете на Берое, макар да бе извел отбора до доста успехи в последно време. Помощникът на Хубчев - Пламен Липенски вече води тима и дори зарадва феновете с две поредни победи за първенство. Futbol-tv съветва да потърсите знак - 2.

В лагера на ЦСКА няма проблеми с контузени или наказани играчи. Единствено Антов и Бранеков лекуват травми от доста време, но тяхното отсъствие се знае от месеци насам. Първият двубой в Стара Загора пропусна Момчил Цветанов. Малкия шивач вече е напълно възстановен и ще се подвизава и по двете крила.

"За мача с Берое подготовката протече стандартно, както досега. Ще кажем със сигурност къде искаме да се играе финалът, но не сега. Имаме идея, но сега е рано. Трябва да дадем най-доброто от себе си, да зарадваме милионите привърженици пред телевизорите и тези, които ще дойдат на мача", заяви Христо Янев.

В лагера на Берое е пълно с проблеми преди мача срещу "армейците". Атанас Зехиров и Георги Андонов са под въпрос за предстоящото гостуване на ЦСКА. Зехиров пропусна последния мач на Берое срещу Локомотив Пловдив (5:2). Андонов се възстановява от няколко седмици и пропусна последните срещи на отбора.

Аут от полуфинала е Венци Василев. Бившият играч на "червените" има натрупани жълти картони. Липенски ще трябва да избира за заместник на Василев в мача срещу ЦСКА измежду Владимир Зафиров, Георги Динков и Илия Миланов. Венцислав Василев не взе участие и в първата полуфинална среща срещу ЦСКА (0:2), тъй като получи тежък удар в глава срещу Левски и това го извади от първата среща срещу "армейците“.

Добрата новина за Берое е, че един от основните полузащитници на тима Игор Джоман ще се завърне в игра в предстоящия полуфинален мач. Джоман бе изгонен при успеха на Берое с 3:1 при визитата на Монтана. Той пропусна победата на старозагорци с 5:2 срещу Локомотив Пловдив, но ще бъде на разположение на треньора Пламен Липенски за гостуването на стадион "Българска Армия“. С леки проблеми обаче е Спас Делев, който се очаква да бъде готов за двубоя срещу бившия му тим.

"Исках да съхраня Делев и Елиаш за ЦСКА, затова ги смених по-рано в мача с Локо Пловдив. Спас не беше добре през седмицата. Оплакваше се от болка в бедрото. Направи ядрено-магнитен резонанс. Не тренира и един ден. Затова исках да го съхраня. Не знам дали можем да вкараме три гола на ЦСКА, но ми се иска много. Мисля, че е повече предимство това, че някои от футболистите познават ЦСКА и са били от другата страна. Категорично не мисля, че е имало респект и сантименти в първия мач тук. За загубата ни тогава причините мисля, че са други“, заяви Пламен Липенски.



ПРОГНОЗА: ЦСКА - БЕРОЕ 1:2


Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

27 март София 2010 - ЦСКА 1:5 (В група)
02 април ЦСКА - Рилски спортист 5:2 (В група)
06 април Берое - ЦСКА 0:2 (Купа на България)
10 април Беласица - ЦСКА 2:4 (В група)
13 април ЦСКА - Вихрен 4:0 (В група)

Берое:

19 март Берое - Лудогорец 0:2 (А група)
02 април Левски - Берое 1:0 (А група)
06 април Берое - ЦСКА 0:2 (Купа на България)
10 април Монтана - Берое 1:3 (А група)
16 април Берое - Локомотив Пловдив 5:2 (А група)


Досегашни срещи:

ЦСКА - Берое

98 срещи
66 победи за ЦСКА
22 равенства
10 победи за Берое
Голова Разлика: 227:80 за ЦСКА

Снимка: Официален сайт на Берое

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
444