Атлетико ще победи Марсилия


.

Атлетико ще победи Марсилия

След 11 години „Висенте Калдерон” отново посреща мач от Шампионската лига. В Мадрид на Атлетико гостува Олимпик Марсилия. Испанците започнаха със страхотна победа в гостуването си на ПСВ и са лидер в групата. Французите пък отстъпиха у дома на фаворита Ливърпул

Атлетико няма загуба у дома от френски отбор. Статистиката сочи 3 победи и равен. В последният кръг обаче тимът загатна за слабости, губейки в Примера от Севиля с 0:1. Марсилия няма загуба във Франция, но след серия от равенства е на трета позиция с 6 точки изоставане от лидера Лион.

Най-големият проблем на Хавиер Агире преди мача е отсъствието на Перния, Форлан и Симао. Все пак се връщат Маниш и Хейтинга. Естествено ще се разчита най-вече на звездата Серхио Агуеро.
Отборът на Марсилия няма проблеми с контузени и наказани така, че остава да се види на какъв състав ще заложи Ерик Геретс.

Рекордът от мачове без загуба на Атлетико падна в събота, но тимът определено е фаворит в двубоя с Марсилия. Евентуална победа ще даде нужната преднина на тима преди тежките мачове с Ливърпул и може да изхвърли Марсилия от борбата. Француъзите ще се борят това да не стане, но статистиката е срещу тях.

Последни 5 мача на Атлетико: ЗПППЗ

Последни 5 мача на Марсилия: РЗРЗР

Прогнзоа на Futbol TV – 1
Точен резултат - 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
68