Юнайтед навлиза във форма и ще се развихри срещу Олборг


.

Юнайтед навлиза във форма и ще се развихри срещу Олборг

Отборът на Манчестър Юнайтед показа, че навлиза в обичайната си форма като победи с 2:0 Болтън  в мач от 6-тия кръг на Висшата лига. Головете за “червените дяволи’ вкараха Кристиано Роналдо и Уейн Рууни, като изстрела в 77-ата минута на английския национал бе феноменален.

Стартът на европейският шампион преди две седмици в Шампионската л;ига срещу Виляреал на “Олд Трафорд” не бе добър (0:0). Сега Юнайетд трябва да поправи грешката срещу аутсайдера в групата Олборг. Тимът на Алекс Фъргюсън има неприятен спомен при гостуване в Дания. През сезон 2006/2007 англичаните отстъпиха с 1:0 на Копенхаген.

С какъв състав ще излезе шампионът на Англия в този мач е трудно да се прогнозира, поне що се отнася за нападението. Вероятно е на пейката да бъде оставен Карлос Тевес и в мача да играят Рууни, Роналдо и Бербатов. Участието на българина е почти сигурно поради фактът, че за него това ще е първи мач в Шампионската лига от доста време насам и той ще е крайно мотивиран да отбележи. Оуен Харгрийвс и Гари Невил не заминаха за Дания. Единият е контузен, а другият не може да играе мачове през три дена и му беше дадена почивка.

Отборът на Олборг е далеч по-непознат на широката публика. В последният си мач обаче в турнира за Купата на Дания тимът се нуждаеше от гол в продълженията, за да отстрани тимът от втора дивизия Брьоншой (3:2). Въпреки това в Шампионската лига Олборг започна силно с равенство на “Паркхед” срещу Селтик.

Тимът притежава силна защита, която се пропука само на няколко пъти срещу “детелините”, но това не беше фатално. Едва ли обаче у дома Олборг ще си позволи да играе същия бетон. Това ще даде повече шансове на Юнайтед за обстрелване на вратата, а от там и за попадения. Европейската сцена може да мотивира тима, но нещо различно от почетна загуба ще е истинско чудо.

Ласе Нилсен вероятно ще играе в защита, за да запълни местото на наказания Михаел Якобсен. Майкъл Бюшам е на линия, след като УЕФА правилно отмени червения му картон, който бе всъщност за негов сътоборник. Под въпрос е датския национален защитник Каспер Богелунд.
 
Последни 5 мача на Олборг - ПЗРЗП

Последни 5 мача на Ман Юнайтед - ППРРЗ

Прогноза на Futbol TV – 2
Точен резултат – 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
22